Κόσμος

Βίντεο! Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε σπίτι και προκάλεσε τρομακτική έκρηξη

Απίστευτη έκρηξη όταν ένα αυτοκίνητο καρφώθηκε πάνω σε σπίτι στο Τέξας των ΗΠΑ. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό βίντεο, το οποίο δείχνει καρέ καρέ την έκρηξη που ακολούθησε την πρόσκρουση και την αγωνιώδη προσπάθεια των αστυνομικών να σώσουν τη ζωή τους και εγκλωβισμένους.

Το αστυνομικό τμήμα Hurst δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook και παρουσιάζει αρκετά περιπολικά να βρίσκονται έξω από το σπίτι για να δουν αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι και τι ακριβώς έχει συμβεί από την πρόσκρουση.

Ο ιδιοκτήτης υπέδειξε στους αστυνομικούς πού βρίσκονταν εκείνοι που χρειάζονταν βοήθεια και ξαναμπήκε μέσα και τότε ήταν που έγινε μία μεγάλη έκρηξη.

Λίγο πριν εισέλθουν στην κατοικία, το σπίτι ξαφνικά εκρήγνυται, προκαλώντας μία ισχυρή πυρκαγιά. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αξιωματικοί βρήκαν τη σύζυγο «σοβαρά τραυματισμένη και θαμμένη σε ερείπια». Η μητέρα και ο πατέρας αντιμετωπίζουν σοβαρά εγκαύματα από την πυρκαγιά, ο γιος τραυματίστηκε ελαφρά και έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ κανένας από τους αστυνομικούς δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

πηγή thestival

To Top