Γενικά

Οι 10 πιο τερατώδεις μηχανές που κατασκεύασε ποτέ ο άνθρωπος (βίντεο)

Οι 10 πιο τερατώδεις μηχανές που κατασκεύασε ποτέ ο άνθρωπος (βίντεο)

Είναι τεράστια σε μέγεθος, είναι πανίσχυρα, πανάκριβα, θορυβώδη και εξαιρετικά αποτελεσματικά στη δουλειά τους. Πρόκειται για 10 μηχανές-τέρατα αλλά και θαύματα της ανθρώπινης μηχανικής.

Κολοσσιαίοι γερανοί ικανοί να κατασκευάσουν αλλά και να γκρεμίσουν ουρανοξύστες, πανίσχυρα μεταφορικά τανκς στο μέγεθος γηπέδων ποδοσφαίρου που κουβαλάνε διαστημόπλοια ή και ολόκληρες πλατφόρμες πετρελαίου, γιγαντιαίοι μετροπόντικες, πανίσχυρες μπουλντόζες που σκάβουν βουνά μέσα σε λίγες ώρες, τρακτέρ-τέρατα που οργώνουν στρέμματα μέσα σε λίγα λεπτά… Αυτές είναι οι πιο τερατώδεις ανθρώπινες κατασκευές.

Μπόνους: Στο νούμερο 10 δεν βρίσκεται κάποιο υπερμεγέθες μηχάνημα, αλλά… η τερατώδης εργατικότητα των Κινέζων, οι οποίοι τοποθετώντας στη σειρά εκατοντάδες μπουλντόζες και δουλεύοντας μανιωδώς, κατάφεραν μέσα σε 43 ώρες να κατεδαφίσουν μια μεγάλη γέφυρα-αυτοκινητοδρόμο, και στη θέση της να κατασκευάσουν μια άλλη, αλλά και να την παραδώσουν στην κυκλοφορία, όλα αυτά σε λιγότερο από 43 ώρες, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι οδηγοί!

Άραγε στην Ελλάδα πόσο να μας έπαιρνε κάτι τέτοιο;

To Top