Ελλάδα

O Σπαραγμός της Μάνας για το Χαμό του γιού της ΕΠΟΠ Επιλοχία Γιώργου Πάλλα

Οργισμένο κείμενο προς το ΓΕΣ και τον Αργηχό του γράφει η μητέρα του Επιλοχία Γιώργου Πάλλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από έμφραγμα μέσα στο ΚΙΧΝΕ Διδυμοτείχου, το οποίο δεν διαθέτει καρδιολόγο, αφήνοντας πίσω του την εγκυμονούσα σύζυγό του.

Ο ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΠΖ) Γιώργος Πάλλας είχε μεταφερθεί από συγγενικά του πρόσωπα μετά από έντονους πόνους στο στήθος, εμετό και δυσφορία στο νοσοκομείο του Σουφλίου. Από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πολιτικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Εκεί του έγινε καρδιογράφημα, αιματολογικές εξετάσεις και ακτινογραφίες.

Ο Επιλοχίας Πάλλας συνέχισε να διαμαρτύρεται για έντονο πόνο και κάψιμο στο στήθος και η απάντηση που έπαιρνε ήταν υπομονή…Μετά από κάποιες ώρες μεταφέρθηκε στο 219 ΚΙΧΝΕ στρατιωτικό νοσοκομείο όπου υπήρχε μόνο ένας στρατιώτης ιατρός. Εκεί ένιωσε ξανά δυσφορία και πέθανε από έμφραγμα. Η σύζυγός του εκλιπόντος είναι έγκυος.

Δεν είναι εύκολο να δεχτείς τον χαμό ενός δικού σου ανθρώπου. Πολύ περισσότερο του παιδιού σου. Κι όταν ένας γονιός πιστεύει ότι υπήρχε έστω και μία πιθανότητα αυτός ο θάνατος να είχε αποφευχθεί, τότε είναι απολύτως δικαιολογημένο η πίκρα και η θλίψη να συνοδεύονται και από οργή.

Ακολουθεί το κείμενο της κυρίας Νερατζιάς Πάλλα…Απο το Militaire.gr

«15 μέρες έχουν περάσει από την μέρα που ο ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΠΖ) Γεώργιος Πάλλας άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο 219 ΚΙΧΝΕ Διδυμοτείχου από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου το οποίο δεν υπήρχε καρδιολόγος και παθολόγος και ακόμη να εμφανιστεί ο εκπρόσωπος τύπου του ΓΕΣ να κάνει μια ανακοίνωση ή να πάρει κάποιος ένα τηλέφωνο τους γονείς και συγγενείς για να δώσουν της απαντήσεις που αναζητούν.

»Βέβαια το μόνο που απασχολεί το ΓΕΣ όπως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά είναι τα εγκαίνια, οι φωτογραφίες και τα πανηγύρια του Αρχηγού και του επιτελείο του.

Μπορείτε να μας απαντήσετε Κ. Υπουργέ Εθνικής Άμυνας και οι Κ. Αρχηγοί των Επιτελείων ΓΙΑΤΙ υπάρχουν σε ένα έτος μέριμνας προσωπικού και εν καιρό ειρήνης τόσοι άδικοι θάνατοι στον Ελληνικό Στρατό; Προφανώς διότι όλα γίνονται στο βωμό του χρήματος και της καρέκλας».

(ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Πάλλας Γεώργιος του Παναγιώτη. Eτών 39 γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη στις 22 Δεκεμβρίου 1979 κάτοικος Τυχερού με καταγωγή από Αμπελάκια Ορεστιάδας όπου έζησε και μεγάλωσε.

Υπηρετούσε στο 558 Μ/Κ ΤΠ στο Πρωτοκκλήσι Μάνδρας το οποίο ανήκει στην 50 Μ/Κ ΤΑΞ στο Σουφλί ).

Σχόλιο: Στρατιωτικοί Γιατροί Καρδιολόγοι και Παθολόγοι Υπάρχουν …Αλλά εκτελούν Υπηρεσία σε Δομές και Hot-Spot…
veteranos.gr

To Top