Ελλάδα

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου – Την πίεζαν να κάνει έκτρωση με το ζόρι

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου – Έκτρωση με το ζόρι την πίεζε να κάνει ο φίλος της

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση της εξαφάνισης της 37χρονης εγκύου, Ντέσι Ιλίεβα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 2 Μαΐου στο Ρέθυμνο ενώ τέσσερις μέρες αργότερα αυτοκτόνησε ο 45χρονος φίλος της και πατέρας του αγέννητου παιδιού της.

Το cretapost, ήρθε σε επαφή με την επιστήθια φίλη της Ντέσι η οποία αποκάλυψε σημαντικές λεπτομέρειες για την σχέση της 37χρονης με τον φίλο της ενώ παράλληλα περιγράφει τι ειπώθηκε στην τελευταία επικοινωνία που είχαν μέσω messenger.

Το τελευταίο… μήνυμα

Η φιλία της συγκεκριμένης γυναίκας με την Ντέσι κρατάει 10 χρόνια, μένει και η ίδια στο Ρέθυμνο ενώ η τελευταία της επικοινωνία με την αγνοουμένη ήταν στις 30 Απριλίου. «Με την Ντέσι γνωριζόμαστε 10 χρόνια περίπου και είμαστε πολύ δεμένες.

Τελευταία φορά την είδα μία μέρα μετά το Πάσχα καθώς μετά έφυγα για την Βουλγαρία. Είχαμε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τελευταία εκείνη στις 30 Απριλίου», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost η φίλη της Ντέσι, η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Στην συνομιλία της μέσω μηνυμάτων στο messenger η Ντέσι ρωτούσε την φίλη της πότε θα επιστρέψει από την Βουλγαρία γιατί της έλειπε.

Η εγκυμοσύνη, η αντίδραση του 45χρονου και η απόφαση της Ντέσι

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Ντέσι έφερε αρχικά χαμόγελα στην ίδια. Ήταν ευτυχισμένη. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα άλλαξαν όταν η 37χρονη ενημέρωσε τον 45χρονο, πατέρα του παιδιού της, πως είναι έγκυος.

«Η Ντέσι είχε περίπου δύο χρόνια σχέση με τον 45χρονο. Όταν έμεινε έγκυος ήταν στην αρχή πολύ χαρούμενη. Όταν όμως το είπε στον ίδιον εκείνος της είπε πως δεν ήθελε το παιδί και άρχισε να την πιέζει στο να κάνει έκτρωση.

Η αυτοκτονία και οι… έρευνες

Με την είδηση της αυτοκτονίας του 45χρονου όσοι γνώριζαν την κατάσταση θορυβήθηκαν. Μέχρι τότε οι αρχές φαίνεται ότι δεν είχαν συνδυάσει τις δύο υποθέσεις και εκείνη την στιγμή ξεκίνησαν πιο εντατικά οι έρευνες για τον εντοπισμό της 37χρονης.

«Από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκε δεν σκέφτηκα τίποτε καλό. Όταν έγινε και η αυτοκτονία τότε τρόμαξα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι έχει γίνει, έχει μπλοκάρει το μυαλό μου. Ήταν μία πολύ δραστήρια γυναίκα. Φανταστείτε ότι έκανε δύο δουλειές, μία σε ταβέρνα του Ρεθύμνου και μία ως μοδίστρα σε επιδιορθώσεις ρούχων.

Γνωρίζοντας την Ντέσι ξέρω ότι δεν θα είχε κλείσει το κινητό της για να ξεκουραστεί», επεσήμανε σχετικά η φίλη της Ντέσι τονίζοντας παράλληλα πως το αρνητικό σε αυτήν την υπόθεση είναι τα κλειστά στόματα.

«Το κακό όμως σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι πολλά στόματα είναι κλειστά. Κανένας δεν μιλάει. Και όποιοι ξέρουν πρέπει να μιλήσουν. Πρέπει να σκεφτούν κατ’ αρχήν την μητέρα της. Αυτήν την μητέρα που δεν αντέχει άλλο. Πεθαίνει κάθε μέρα», ανέφερε η φίλη της 37χρονης.

topontiki

To Top